Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Motivacijsko-plesni večer(izberi življenje, zapleši iz srca)

 


Salsa Libre Academia vas prisrčno vabi na:

Motivacijsko-plesni večer

z Robertom Goreto in Sabino Remškar

Občuti radost, navdušenje in pogum skozi ples Srca.

V glasbi, v ritmih se skriva skrivnost vesolja. Eden od 7 hermetičnih zakonov vesolja je ZAKON RITMA. Le-ta pravi – Vse, kar obstaja v času, ima ritem in vzorec. Od nas samih je odvisno, ali bomo prisluhnili ritmom, ki so v nas in si jih upali izraziti, jih pokazati in razodeti okolici. Vsakdo lahko poje, pleše in igra na inštrument.

Glasba in ritem, ki ju nosimo v duši, si želita svobode. Skozi ples lažje vzpostavimo odnos in povezavo s svojim božanskim bistvom. In ne le to - preko plesa spoznamo tudi, da smo gibčni, elegantni, privlačni ter da imamo vse darove, s katerimi nas je obdarilo Vesolje.

Na motivacijsko – plesnem večeru si bomo dovolili občutiti radost svojega telesa skozi ples. S tem, ko si bomo dovolili zaplesati, bomo izkazali čast svojemu telesu, duši in celotnemu bitju.

V življenju je potrebno večkrat reči DA sebi, priložnostim, stvarem in ljudem, ki nam prihajajo na pot. Pogosto si ne upamo reči DA zato, ker nas je strah, kaj se bo zgodilo, če neki priložnosti, človeku ali situaciji rečemo DA, spet drugič pa se sprašujemo, kaj si bodo drugi ljudje mislili o nas.

Z motivacijsko – plesnim večerom IZBERI ŽIVLJENJE, ZAPLEŠI IZ SRCA vas želimo navdihniti in opogumiti, da bi si večkrat upali reči DA! Vsemu, kar vam prihaja na pot v življenju. En sam samcat DA vam lahko temeljito spremeni in obrne življenje, veliko bolj kot si mislimo ali si upamo priznati.

Bomo celo življenje »čakali«, da se bo nekaj v našem življenju »spremenilo«, zgodilo, vzpostavilo ... , ali pa bomo preprosto rekli življenju DA in začeli ustvarjati svoj svet resničnosti? Odločitev je kot vedno – naša!

Kaj bomo počeli na motivacijsko – plesnem večeru? Prisluhnili bomo navdihujočemu motivacijskemu predavanju, se predali čudovitim ritmom in zvokom afriške djembe, zaplesali ples srca, ter se naučili tudi nekaj salsa plesnih korakov ter zaplesali ob poskočnih latinsko – ameriških ritmih na salsa zabavi.

Skratka - vse kar, bomo počeli na motivacijsko – plesnem večeru, bomo počeli zato, da dvignemo svojo energijo, radost, navdušenje in vibracijsko privlačnost.

Udeležite se edinstvenega večera na katerem boste zagotovo dobili navdih, moč, pogum, da si boste večkrat upali reči DA in zaživeti življenje po svojih srčnih vzgibih in poskočnih ritmih življenja.

Življenje je ritem, igra in pesem, vse to pa bomo na našem motivacijsko –

plesnem večeru spustili v svoje srce in dušo.

PROGRAM VEČERA

 20.00-21.00 Motivacijsko predavanje ZAPLEŠI SVOJ PLES ŽIVLJENJA (Robert Goreta)

21.00-22.30 PLES SRCA ob salsa ritmih (Sabina Remškar & Salsa Libre Academia)


22.30 – 23.30 SALSA PARTY (plesni večer)

KDAJ IN KJE?

ČEtrtek 3.11. 2011, od 20.00 do 23.30 ure.

Salsa Libre Academia, Štihova 5, Ljubljana


Vstopnina na celovečerni dogodek znaša 15,00 €.


KAKO SE PRIJAVIM?

Na motivacijsko – plesni večer je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA,

prijavite se lahko preko telefona :041393632

O VODITELJIH VEČERA

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig Tam, kjer je volja, tam je pot, Življenjski diamant, Več daš, več imaš! in Srčne zgodbe. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo in motivacijo. Več o Robertu si lahko preberete na njegovi spletni strani
www.osebna-rast.com.

Sabina Remškar je svoje plesno popotovanje začela že v otroštvu. Že več kot deset let poučuje raznovrstne latino plese. Svoje pedagoško plesno-gibalno znanje je poglabljala tudi skozi študije biodanze, ter raznovrstne celostne pristope cranio sakralne terapije, ter različnih masaž (tui-na, tajska, pacific body work). Je velika ljubiteljica življenja, narave in lepote. Več o Sabini si lahko preberete na spletni strani Salsa Libre Academie
www.salsalibre.net.

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!