Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Predavanje: Pomladni čas in Ayurveda

 
 

KAKO (P)OSTATI ZDRAV?

 

odgovor daje:

 

 

AJURVEDSKI ZDRAVNIK

 

 

DR. SAURABH MOHANSINGH

 

 PARDESHI 

 

 

 

Predavanje

 

 

 Pomladni čas & Ayurveda  

 

 

ter

 

 

 

Glasbeni SATSANG VEČER

 

 

 

18.maj 2012 ob 20.uri 

 

 

 

 

 

Salsa Libre Academia,

 

 

Ć tihova 5, Ljubljana

 

 

 

Ajurveda je najstarejĆĄi medicinski sistem na svetu. Domovina ajurvede je indijska podcelina. Ajurveda je uspeĆĄno prestala preizkus časa, saj človeĆĄtvu sluĆŸi ĆŸe več kot 5000 let. AJUR  pomeni ĆœIVLJENJE, VEDA pa ZNANJE. Torej je ajurveda veda, ki slavi ĆŸivljenje. Zato se lahko dotakne prav vsakogar.

 

 

 

Ajurveda zagovarja celosten in naraven pristop k zdravju. Če ĆŸelite izvedeti več o principih, na katerih temelji ajurveda, in kako si lahko sami pomagamo z njo, vas vabimo, da se udeleĆŸite enega od predavanj. Po predavanjih se bo moĆŸno naročiti na osebna ajurvedska svetovanja.

 

 

 

OSEBNA AJURVEDSKA SVETOVANJA

Za vse tiste, ki bi radi uporabili to bogato znanje na enostaven in učinkovit način v svojem vsakdanjem ĆŸivljenju, priporočamo osebno ajurvedsko svetovanje. Ajurvedski zdravnik določi naĆĄ konstitucijski tip s pomočjo pulzne diagnostike in nam svetuje glede prehrane, dnevne rutine, gibanja, masaĆŸ in zeliĆĄčnih dodatkov.

Svetovanje traja 20 min., cena je 45 EUR

naročanje: 030 294 066 (Renata)

 

 

Dr. Saurabh Mohansingh Pardeshi je eden najuspeĆĄnejĆĄih ĆĄtudentov iz prve generacije diplomantov na Sri Sri College of Ayurvedic Science &Research (Rajiv Gandhi University of Health Sciences, Bangalore, Indija).

 

V času svojega bivanja v Evropi se je poglobil v značilnosti naĆĄega okolja in načina ĆŸivljenja ter temu prilagodil svoja svetovanja.  Ker je v Evropi na primer na voljo veliko manj prehranskih dodatkov kot v Indiji, jih uspeĆĄno nadomeĆĄča s predpisovanjem muder, terapevtskih masaĆŸ in drugih ajurvedskih terapij.

 

 

Ajurvedski zdravnik nam postavi diagnozo z otipom pulza. Na ta način oceni stanje naĆĄih notranjih organov, kosti, sklepov, limfnega in krvnega obtoka ter delovanje presnove. S pulzno diagnostiko ugotovi tudi pretočnost energije v telesu, morebitne blokade in naĆĄe čustveno stanje. S to metodo pa lahko prepozna tudi moĆŸen nastanek bolezni, ĆĄe preden začutimo njene simptome.

 

 

Po ajurvedi lahko največ naredimo za svoje dobro počutje in zdravje prav sami. Pri tem so nam v veliko pomoč zdravnikova navodila, sčasoma pa se naučimo posluĆĄati svoje telo in ukrepati tudi samostojno. Pri izvajanju zdravnikovih navodil in tudi sicer nam pomagajo in svetujejo ajurvedski terapevti. V Ljubljani se lahko obrnete na Sri Sri Ajurveda terapevtki Renato Marini in Mojco Račič, ki izvajata tudi ajurvedske masaĆŸe in druge terapije. Informacije in naročanje: 030 294 066 (Mojca).

 

 

www.blog.artofliving.si   www.artofliving.si

 

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!