Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Sveti plesi v krogu

 

Predstavitev delavnice

Sveti plesi v Krogu

z Darjo Ba┼żec

v četrtek 22.marec 2012 ob 18.30.uri

v Salsa Libre Academiji

na Štihovi 5, v Ljubljani

(prispevek:10 eur)

Prisrčno vabljeni !

informacije in prijave: 041 39 36 32 sabina@salsalibre.net

 

 

Kaj so sveti plesi v krogu?

Plesi v krogu so enostavni dru┼żabni plesi pri katerih sodelujoči naredijo krog in se dr┼żijo za roke.

Večina teh plesov je zelo lahkih, zato ni treba biti plesalec, da se pridru┼żimo skupini. Primerni so za mlade in stare; Mladi si ob njih pridobijo izku┼ínjo zrelosti, starej┼íi pa se lahko pomladijo. Prava izku┼ínja plesov ustvarja v človeku harmonijo in mir, oboje pa vodi k veselju do ┼żivljenja. Ker ple┼íemo večinoma v krogu in se pri tem  dr┼żimo za roke, smo med seboj povezani. Tako lahko skupina podpre posameznika in skupaj se ┬╗dvignemo┬ź. Pri plesih ni tekmovalnosti po načelu ┬╗kdo je bolj┼íi┬ź, kajti vsi plesalci so del iste celote.

Vse te informacije ne bodo pomagale razumeti plesa, dokler tega ne boste sami neposredno do┼żiveli, se predali nenehnemu utripu ┼żivljenja, ki razodeva svojo polnost v predanosti in zdru┼żitvi z gibom in glasbo.

Takrat postanemo eno z glasbo, s svojim bitjem, s soplesalci in z vsem, kar nas obdaja. Postanemo eno s samim virom ┼Żivljenja, da se lahko skozi nas izra┼ża ljubezen.

 

Zaple┼íimo skupaj za osebno preobrazbo, da bi začutili v sebi čisti vir svetlobe, miru in ljubezni, ki ┼żari v nas in bi se z nami ┼íirila v svet!

 

Darja Ba┼żec in plesi v Krogu

Plese vodi Darja Ba┼żec, ki ima ┼że več kot 10 letno prakso pri vodenju tovrstnih plesov. Izku┼ínje za vodenje teh plesov si je pridobila na izobra┼żevanjih v Angliji in pri učiteljici plesov  Ruth Muller iz ┼ávice, ter pri Marjanu Rudlu iz Slovenije.                     

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!