Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

POGOSTA VPRAĆ ANJA


1.) Ali se tečaja lahko udeleĆŸim sam-a, ali obvezno potrebujem plesalca?
Plesn/i-a partner-ka je zeĆŸeljen-a, ni pa pogoj za udeleĆŸbo. V primeru, da pridete brez plesalca/ke, vam lahko plesalca/ko priskrbimo mi. 

2.) Kdaj in kako se lahko vpiĆĄem na tečaj?
Na tečaj se lahko prijavite preko naĆĄega elektronskega naslova: mail@salsalibre.net, preko gsm 041 39 36 32 ali na vseh info točkah Ć ou Ć porta (za ĆĄtudente); Najkasneje pa lahko z gotovinskim vplačilom poravnate račun, ĆĄe pol ure pred začetkom tečaja v Klubu Salsa Libre Academia. V kolikor smo vaĆĄo prijavo ĆŸe prejeli po poĆĄti, ali pa ste se prijavili na tečaj preko Ć ou Ć porta, vas prosimo, da se zaradi izpolnjevanja vpisnih listov v klub Salsa Libre Academia, zglasite pol ure pred začetkom tečaja na naĆĄem naslovu, Ć tihova 5, Ljubljana.

3.) Kako naj bom oblečen-a na tečajih?
Na tečaju imajo tečajniki pogosto vsakodnevna oblačila. Oblecite se v oblačila, v katerih se vi počutite najbolje in udobno.

4.) Kako naj bom oblečen-a na SALSA HEART BEAT programu?
V udobnih oblačilih, ki so namenjene za intenzivnejĆĄo vadbo, pri kateri se udeleĆŸenec pogosto prepoti. Udobno obutev, plesne čevlje.

5.) KakĆĄno obutev potrebujem?
ZaĆŸeljeni so salsa plesni čevlji. V kolikor salsa plesnih čevljev ĆĄe nimate, bo zadostovala kakrĆĄnakoli obutev z gladkim podplatom, ki gladko drsi na parketu. Ć portni, telovadni copati in ostali čevlji z debelejĆĄim podplatom so nezaĆŸeljeni.

6.) Kje lahko vadim figure, ki sem se jih naučil-a na tečajih?
Na Salsa druĆŸabnih večerih Vsak petek ob 21.30h v Klubu Salsa Libre Academia (Za vse člane vstop prost!) Namen teh večerov je članom Salsa Libre Academie ponuditi dodatne moĆŸnosti za vajo, odgovoriti na vpraĆĄanja v zvezi z izvedbo salsa korakov in figur ter spoznati ostale člane Salsa Libre Academie in v njihovi druĆŸbi preĆŸiveti prijeten večer.

7.) Kje lahko dobim salsa glasbo?
Nekaj zgoĆĄčenk salsa glasbe je mogoče kupiti tudi v Sloveniji. Večji izbor glasbenih zgoĆĄčenk pa lahko najdete na spletnih trgovinah in si ĆŸeleno glasbo naročite preko spleta.

8.) Kdo so najpopularnejĆĄi izvajalci salse?
Kraljica Salse: Celia Cruz, Mambo King: Tito Puente, Jose Alberto »El Canario«, Oscar De Leon, Jimmy Bosch, Spanish Harlem Orquestra, Los Van Van, Mercado Negro, La India, Isac Delgado, El Gran Combo, La 33, Alfredo De la Fe, 


Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!