Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Salsa heart beat

 

┼Że v na┼íem prednatalnem obdobju se v kontaktu z materinim bitjem srca na najbolj prvinski način povezujemo z univerzalnim ritmom. Na delavnicah bomo ponovno vzpostavili na┼ío povezavo z občutkom za ritem in poglobili zavedanje na┼íega telesa s posebnimi gibalnimi tehnikami, ter s tem plesu dodali posebno noto izraznosti.

 

Salsa heart beat je namenjena vsem tistim, ki si ┼żelite na zabaven način poglobiti svoje znanje plesnih salsa korakov.Program se izvaja solo (ne v paru) in je vsebuje sestavine body moovement-a, salsa korakov, ter sproččanja. Seznanili pa se bomo tudi z različnimi ritmi merengua, bachate, cha cha cha-ja ter drugimi afro kubanskih ritmi.

Sabina Remškar & salsa heart beat

Salsa tehnika korakov je izjemno pomembna pri razvijanju motorike, hitrosti in gibanja nog, bokov ter hkrati tudi rok, ki nam slu┼żijo za ravnote┼żje.

Priporočena so udobna oblačila, udobna obutev, lahko plesni čevlji.

 


GIOVANNI HIDALGO & SABINA REMŠKAR

Giovanni Hidalgo, the world's best conga player. As a young child he practiced and developed his speed and playing skills on the conga and on the other instruments in his house. Hidalgo would drum a tune with sticks and then play the same tune with his hands.
Pridru┼żi se nam na zabavnih srčkovih salsa uricah!!!

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!