Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Salsa tečaji


 

┬╗Vzemite si čas za posamezne korake učenja, dolgo strmo stopni┼íče se zdi oddaljeno in nedosegljivo, a prva stopnica je le korak stran od vas, prav tako naslednja stopnica in naslednja,...┬źSalsa začetni tečaj 1

(mesečni obisk: 1x tedensko 90 min)

Datumi pričetkov tečaja:

1)petek (19.00 - 20.30)

22. februar 2013,  22.marec 2013, 19.april 2013, 17.maj 2013, 


Tečaj je namenjen popolnim začetnikom salse. V ┼ítirih vadbenih enotah se boste naučili prepoznavati posamične salsa ritme znotraj glasbe, osvojili osnove salsa korakov in obratov, osnove vodenja in sledenja, plesne tehnike v paru, osnove ┬╗Cross body lead┬ź stila, ter osnovne različice med različnimi stili salse, kot so: kubanski, puerto-ri┼íki, new-yor┼íki, Los Angeles stil,ÔÇŽin drugi.


 
Začetna stopnja salse 2


(mesečni obisk: 1x tedensko 90 min)

Datumi pričetkov tečaja: 

petek (20,30.-22.00)

22. februar 2013,  22.marec 2013, 19.april 2013, 17.maj 2013, 

Po zaključeni začetni stopnji 1, se boste v nadalnjih ┼ítirih vadbenih enotah naučili osnov gibanja telesa┬╗body moovement┬ź, koordinacijske vaje gibanja rok in bokov, ┬╗footwork┬ź improvizacijske tehnike, nadaljne figure cross body lead stila, in uporabnosti le-teh na različne glasbene stile. Osnovna stilizacija (styling) za plesalce in plesalke salse.
Nadaljevalna stopnja salse 1
(mesečni obisk: 1x tedensko 90 min)

Datumi pričetkov tečaja:

1)ponedeljek 20.30.-22.00

4. februar 2013,  4.marec 2013, 1.april 2013, 6.maj 2013

 

Tečaj je namenjen vsem tistim, ki so ┼że osvojili celotno začetno stopnjo 1 in 2. Tečaj obsega nadgradnjo naprednej┼íih figur salse v parih, koordinacijske tehnike gibanja nog, rok in bokov. Uporaba različnih telesnih pozicij vodenja s komunikacijo telesa, ramen, bokov, rok in obraza.


Priporočilo: Priporočamo vam, da Nadaljevalno stopnjo 1 ponovno obi┼íčete vsaj 2 do 3 krat, preden napredujete v Nadaljevalno stopnjo 2. Nadaljevalni tečaji so zasnovani tako, da se program iz meseca v mesec ne ponavlja, temveč se na enaki zahtevnostni stopnji osvaja različne elemente in figure, ki so primerni za Nadaljevalno stopnjo 1.


Nadaljevalna stopnja salse 2
(mesečni obisk: 1x tedensko 90 min)

Datumi začetkov tečaja: 

Datumi bodo javljeni naknadno.

Tečaj je namenjen vsem tistim, ki so Nadaljevalno stopnjo 1 obiskovali vsaj 2-3 mesece. V ┼ítirih vadbenih enotah boste osvojili tehniko dvojnih in trojnih obratov na mestu, osnove potujočih obratov, poglobljene tehnike gibanja telesa in izolacijske vaje za aktivacijo določenega predela telesa. Sistematično povezovanje gibov in uporabljanje gibanja mi┼íic, na način kinestetične verige.


Priporočilo: Priporočamo vam, da Nadaljevalno stopnjo 2 ponovno obi┼íčete vsaj 2 do 3 krat, preden napredujete v Nadaljevalno stopnjo 3. Nadaljevalni tečaji so zasnovani tako, da se program iz meseca v mesec ne ponavlja, temveč se na enaki zahtevnostni stopnji osvaja različne elemente in figure, ki so primerni za Nadaljevalno stopnjo II.

 

Nadaljevalna stopnja salse 3

(mesečni obisk: 1x tedensko 90 min )

Datumi bodo javljeni naknadno.

Tečaj je namenjen vsem plesalcem, ki si ┼żelijo ┼íe dodatno nadgraditi svoje znanje salse, izpopolniti figure, tehnično dovr┼íiti korake , ter osvojiti stil, mehkobo na plesi┼íču.

 

Izpopolnjevalna stopnja

(mesečni obisk: 1x tedensko 90 min)

Datumi začetkov tečaja:

Datumi bodo javljeni naknadno.

Tečaj je namenjen vsem tistim plesalcem, ki brezhibno sli┼íijo ritem in so osvojili vse predhodne salsa stopnje. V ┼ítirih vadbenih enotah boste osvojili nove tehnike improviziranja s salsa glasbo, izbolj┼íali tehniko obratov in vodstva na plesi┼íču. Naučili se boste novih trikov in spretnosti, ki vas bodo popeljale v nove plesne dimenzije.


Pridru┼żite se nam in skupaj se bomo zavrteli ob vročih ritmih salse!
Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!