POGOSTA VPRAŠANJA


1.) Ali se tečaja lahko udele┼żim sam-a, ali obvezno potrebujem plesalca?
Plesn/i-a partner-ka je ze┼żeljen-a, ni pa pogoj za udele┼żbo. V primeru, da pridete brez plesalca/ke, vam lahko plesalca/ko priskrbimo mi. 

2.) Kdaj in kako se lahko vpi┼íem na tečaj?
Na tečaj se lahko prijavite preko na┼íega elektronskega naslova: mail@salsalibre.net, preko gsm 041 39 36 32 ali na vseh info točkah ┼áou ┼áporta (za ┼ítudente); Najkasneje pa lahko z gotovinskim vplačilom poravnate račun, ┼íe pol ure pred začetkom tečaja v Klubu Salsa Libre Academia. V kolikor smo va┼ío prijavo ┼że prejeli po po┼íti, ali pa ste se prijavili na tečaj preko ┼áou ┼áporta, vas prosimo, da se zaradi izpolnjevanja vpisnih listov v klub Salsa Libre Academia, zglasite pol ure pred začetkom tečaja na na┼íem naslovu, ┼átihova 5, Ljubljana.

3.) Kako naj bom oblečen-a na tečajih?
Na tečaju imajo tečajniki pogosto vsakodnevna oblačila. Oblecite se v oblačila, v katerih se vi počutite najbolje in udobno.

4.) Kako naj bom oblečen-a na SALSA HEART BEAT programu?
V udobnih oblačilih, ki so namenjene za intenzivnej┼ío vadbo, pri kateri se udele┼żenec pogosto prepoti. Udobno obutev, plesne čevlje.

5.) Kakšno obutev potrebujem?
Za┼żeljeni so salsa plesni čevlji. V kolikor salsa plesnih čevljev ┼íe nimate, bo zadostovala kakr┼ínakoli obutev z gladkim podplatom, ki gladko drsi na parketu. ┼áportni, telovadni copati in ostali čevlji z debelej┼íim podplatom so neza┼żeljeni.

6.) Kje lahko vadim figure, ki sem se jih naučil-a na tečajih?
Na Salsa dru┼żabnih večerih Vsak petek ob 21.30h v Klubu Salsa Libre Academia (Za vse člane vstop prost!) Namen teh večerov je članom Salsa Libre Academie ponuditi dodatne mo┼żnosti za vajo, odgovoriti na vpra┼íanja v zvezi z izvedbo salsa korakov in figur ter spoznati ostale člane Salsa Libre Academie in v njihovi dru┼żbi pre┼żiveti prijeten večer.

7.) Kje lahko dobim salsa glasbo?
Nekaj zgo┼íčenk salsa glasbe je mogoče kupiti tudi v Sloveniji. Večji izbor glasbenih zgo┼íčenk pa lahko najdete na spletnih trgovinah in si ┼żeleno glasbo naročite preko spleta.

8.) Kdo so najpopularnejši izvajalci salse?
Kraljica Salse: Celia Cruz, Mambo King: Tito Puente, Jose Alberto ┬╗El Canario┬ź, Oscar De Leon, Jimmy Bosch, Spanish Harlem Orquestra, Los Van Van, Mercado Negro, La India, Isac Delgado, El Gran Combo, La 33, Alfredo De la Fe, ÔÇŽ