Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

PREDSTAVITEV


Salsa Libre Academia je bila ustanovljena julija 2002. Glavno pobudo za njen nastanek in razvoj je imela Sabina Rem┼íkar, ki je ena prvih in┼ítruktoric Salse v Sloveniji. Njeni začetki plesanja salse segajo vse do leta 1995, s poučevanjem salse pa se je začela ukvarjati leta 1998. Izobra┼żevala se je na ┼ítevilnih svetovnih kongresih Salse v Puerto Ricu, Los Angeles-u, New York-u, London-u, Nemciji, Italiji, ter na raznih domačih salsa seminarjih.

 Pedro Knight,Sabina Rem┼íkar,Celia Cruz

Od prvih začetkov Salsa Libre Academie pa vse do danes, se je v njej skalilo mnogo plesalcev in plesalk, ki pa se vedno znova vračajo po novo znanje, zabavo in prijatelje. Pod vodstvom kakovostnih domačih in tujih in┼ítruktorjev je salsa zanje dobila novo dimenzijo. Naučiti se salse, kot plesa, ni bil več zgolj cilj, temveč je plesanje salse postala pot po kateri ple┼íejo in se svobodno gibljejo ob temperamentnih ritmih salse.

Na tej poti smo bili dele┼żni izku┼íenj in znanja večih izjemnih in┼ítruktorjev salse svetovnega merila, kot so: Angel Ortiz, Super Mario (Mario Hazarika), Cesar de Diego Diez, Susana Montero, Nikos "El Greco Salsero", Michal & Daniela Sejkora, Pedro gomez, Neeraj Maskara, Markus Vinicius (Samba), ki so nam ┼íirili obzorja ter nas vodili v nov svet izraznosti.

Da bi ples lahko razumeli kot nekaj edinstvenega, lahkotnega, celostnega ter ne zgolj fizičnega, smo vam v na┼íem klubu pripravili dodatne programe, ki vam bodo na va┼íi poti pomagali do bolj┼íega razumevanja sebe in drugih, do izbolj┼íanja va┼íe psiho-fizične pripravljenosti, gibljivosti in zdravja.

Izbolj┼íajte si kakovost ┼żivljenja in se nam pridru┼żite!


Vaša Salsa Libre Academia

 

Submenu

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!