Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Koncert  Cubismo

 

Vse ljubitelje latino ritmov vabimo,

na naj latino koncert skupine Cubismo,

ki bo 7.junija 2008 v Križankah.

CUBISMO

 

Zagotovo najbolj vroč koncert v tem letu !!!

 

 

Cubismo, ena najboljših latino zasedb, po dolgem času zopet v Sloveniji z velikim koncertom v ljubljanskih Križankah..

 

Skupino poznamo po številčni mednarodno mešani zasedbi, ki izvaja  visoko kakovostno glasbo, mešanico salse, latino-jazza,  afrokubanksih ritmov, v njej pa je čutiti tudi vpliv jazza, hip-hopa, rocka…

 

V svoji dolgoletni, izredno uspešni karieri je nanizala vrsto uspešnih albumov in največjih hitov in priredb kot so: TEMPERA, NA NA NA, AY MI CUBA, TEQUILA, BESAME MUCHO, AVE MARIA MORENA, ĐELEM ĐELEM..in še in še.

 

 

Sodelovala je s priznanimi glasbeniki svetovnega formata kot so BUENA VISTA SOCIAL CLUB, TITO PUENTE, YOLANDA DUKE, NELSON HERNANDEZ in drugimi, ter na domači sceni z GIBBONIJEM, JOSIPO LISAC, JIMMYEM STANIĆEM in drugimi.

 

Skupina je v svoji 15. letni karieri prejela veliko glasbenih nagrad, letos tudi  nagrado PORIN v rubriki urbana glasba, ki jo vsako leto podeljujejo na Hrvaškem

 

Njihovi nastopi veljajo za ene daleč najboljših , energičnih in atraktivnih, ki dvignejo na noge tudi tiste ne ravno vešče vročih latino ritmov, kar bo še posebej zanimivo za vse ljubitelje in plesalce salse, ki jih je v Sloveniji iz leta v leto več.

 

Za dodatno vroče plesno glasbeno vzdušje, pa bodo poskrbele atraktivne kubanske plesalke, ter posebni glasbeni gostje med drugimi VLADO DIVLJAN, ki ga poznamo iz legendarne  skupine  IDOLI.

 

Torej , obeta se nam zares enkratna vročica sobotne noči, z obilico odlične glasbe, plesa, ter ….

 

Prodajna mesta:

www.eventim.si , Petrol, Kompas, www.vstopnice.com , Big bang, www.koncerti.net

Telefonska prodaja: 031 349 000

 

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!