Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Slikam je zdaj

 

Delavnica ┬╗Slikam je zdaj" Centra Staze, je ustvarjalno in zavestno dru┼żenje, kjer boste s pomočjo glasbe, plesa, meditacije in likovnega izra┼żanja dosegli stanje budnosti in zavedanja v lastnem energijskem polju in vzpodbudili ┼żeljo po igri in radosti.


Vsaka delavnica je zaključen, 2 urni ciklus, energetskega in kreativnega dela na sebi. S pomočjo slikanja bomo izra┼żali svoja notranja dogajanja in do┼żivljanja. Delavnice so primerne in priporočljiv za odrasle in vse starej┼íe od 18 let. Predhodne slikarske izku┼ínje niso potrebne.


Pridite v udobnih oblačilih v katerih se boste lahko svobodno gibali, plsali, sedeli na tleh in slikali. Ves slikarski pribor in materiale dobite na delavnici, stro┼íki pa so ┼że vključeni v ceno delavnice.


Minimalno ┼ítevilo udele┼żencev je 5, maksimalno pa 20 udele┼żencev. Več o Centru Staze si lahko preberete na na┼íi spletni strani www.centarstaze.info, dogajanja pa lahko spremljate na na┼íi Facebook strani ┬╗Centar Staze┬ź.

Prijave obvezne do 7.12. 2011  na centarstaze@me.com ili sms na 0038598278469

O voditeljici: Andrea Weiss Sadeh (Deva Agni) se je rodila v Zagrebu, 12 let pa je ┼żivela v Izraelu kjer se je iz┼íolala za likovno pedagoginjo in ┼ítudirala umetnostno zgodovino in filozofijo.

V Izraelu je vodila skupine za kreativno izra┼żenj odraslih, ki so se odločili spremeniti svoje ┼żivljenje. Po vrnitvi v Zagreb leta 2002, je osnovala ┬╗Centar Staze┬ź , kjer se posveča izbolj┼íanju kakovosti ┼żivljenja s pomočjo likovnega izra┼żanja. Vse od leta 2002 pa do danes vodi kreativne likovne delavnice.

 ┼Że v najzgodnej┼íem otro┼ítvu se je podala na pot meditacije, zavesti in samoostvaritve. Leta 2008 pa je v Puni, v Indiji, končala ciklus izobra┼żevanja za Osho Art terapevta.

8. december 2011 ob 20.00.uri

Klub Salsa Libre Academia, Štihova 5, Ljubljana

cena delavnice: 30 eur

Salsa Libre Academia - zaplesite v enosti duha, duse in telesa !!!

Copyright by Klub Salsa Libre Academia 2006. All rights reserved!